Online medencevezérlés

Online medencevezérlés easy·care alapcsomaghoz

105203
387,17 EUR
ÁFÁ-val
Kezelje okostelefonjáról medencéje szűrését és világítását
Mennyiség
Rendelésre szállítjuk

Az Online medencevezérlés olyan kiegészítő, amely illeszkedik a Waterair könnyen kezelhető környezetébe. Ez a vezérlés a szűrőóra helyére kerül a medence elektromos kapcsolószekrényébe.

Kommunikál a Waterair easy·care környezetével, és a következő lehetőségeket kínálja:

  • Az úszómedence szűrési idejének szabályozása a víz hőmérsékletétől függően (az okos vízelemzővel együttműködve)
  • Vagy beprogramozhatja saját szűrési tartományait
  • szűrőberendezés folyamatos üzembe helyezése (például klórsokk-kezelést követően)
  • Kapcsolja be távolról a medence világítását és az Escalightot.

És mindezt okostelefonjáról! A nagyobb nyugalom érdekében többé nem kell a programozó órához nyúlnia, az Online medencevezérlés megteszi ezt Ön helyett.

A tiszta vízhez mindenekelőtt hatékonyan szűrt vízre és beállított szűrési időre van szükség. Ennek a vezérlődoboznak köszönhetően tökéletesen kiegyensúlyozott, tiszta és egészséges vizet kap. Lehetővé teszi az áramfogyasztás szabályozását is.

Tudta? Egy medencetulajdonos a szükségesnél hosszabb szűrési időt tervez, átlagosan napi 1 óra 40*-rel több, havonta több mint 51 órával több túlszűrés történik, ami felesleges áramfogyasztást is eredményez.

+ információ:  Az easy·care egy személyi medenceasszisztens, amely megkönnyíti az úszómedence kezelését a valódi kényelem érdekében. Fedezze fel az easy·care+ csomagot (= easy·care alapcsomag + Online medencevezérlés )

Az Online medencevezérlés nem értékesíthető önmagában, a vízelemzőből és a Waterair modemből álló easy.care környezetnek köszönhetően működik.