Medence távfelügyelet

Easy.Care séma

Az easy·care koncepció, a Waterair által kifejlesztett termékek sora megkönnyíti az úszómedence karbantartását, és személyre szabott segítséget nyújt a mindennapokban.

  1. Az online vízelemző a medence vizén úszik, és folyamatosan méri a víz paramétereit (hőmérséklet, pH-érték, klórtartalom). Az adatokat továbbítja a Waterair modemhez.
  2. A Waterair modem az internet routeréhez és a teljes easy·care környezethez csatlakozva az adatokat az interneten keresztül továbbítja a mobilalkalmazáshoz.
  3. Az okoseszközeire (telefon, tablet) letöltött  easy·care mobilalkalmazás elemzi az adatokat, és személyre szabott tanácsokat ad a víz kezelésére. (1 + 2 + 3 = easy·care alapcsomag)
  4. Az easy·care alapcsomag kiegészíthető az online vezérlőegységgel, ami helyettesíti a medence elektromos dobozában lévő szűrésidőzítő órát. Ezen keresztül programozhatja a vízszűrést és kapcsolhatja a medence világítását. (1 + 2 + 3 + 4 = easy·care+)
  5. Védje meg szűrőberendezését, fejlessze tovább az easy·care+ csomagot a szűrőtípusához alkalmas nyomásérzékelővel. Ez túlságosan alacsony vízszint, vagy eltömődött szűrő esetén figyelmeztetést küld Önnek, és leállítja a szűrőberendezést. 

1-4 / 4 db mutatása