medencefedések1.jpg


Medencefedések eltolható, nyitható, felemelhető változatban


Ha függetleníteni akarja magát az időjárás szeszélyeitől, célszerű és gazdaságos megoldás egy medencefedés építése. Jöhet szélfúvás, felhős idő, átmeneti lehűlés – a fürdőzésnek nincs akadálya

A fedett medence előnyei

  • A medencefedésalatt tavasztól őszig hűvösebb időben is jól esik a fürdés, nagy melegben pedig teljes egészében le lehet tolni a medencéről. 
  • Egy ember könnyedén tudja mozgatni. 
  • Mivel kulcsra zárható, a kisgyermekek teljes biztonságát garantálja. 
  • Csökken a medence takarítására szánt idő, a vegyszerfelhasználás. 
  • Az üvegházhatás következtében a medencefedések alatt a fűtés szezonban szükségtelenné válik, amivel jelentős energiaszámlát takarít meg. A vizet csak kora tavasszal és késő ősszel kell fűteni, ha erre igény van.

Hogyan lásson hozzá?

A legcélszerűbb a medence tervezésével egy időben. Egy medencefedés utólag is fél nap alatt megépíthető, de célszerű már a medence tervezésekor gondolni a későbbi lefedé04sre. Sok költségtől és bosszúságtól fogja megkímélni magát, ha már a medence formájának és méretének kiválasztásakor gondol arra, hogy akár a későbbiekben le szeretné fedni. Olyan medence formát célszerű választani és a kertben úgy elhelyezni, hogy legyen hely a medence fedésének, mozgatásának, félrehúzásának is. Ehhez célszerű alakítani a kerti szinteket, a megközelíthetőséget, térburkolatot is.


Így dolgozunk

Munkatársunkkal a helyszínen felmérik az igényeket és a kerti adottságokat, gondosan mérlegelik a lehetőségeket és a megvalósítás költségeit. Az elkészülő terv - vagy tervváltozatok - tartalmazzák a medencét fedéssel együtt. Így, ha időben a medencefedés később is valósul meg, azon, ami már elkészült, nem kell változtatni.  
  Medencefedés típusok

Kínálatunkban alacsony és magas, áttetsző és víztiszta medencefedés típusok széles skálájával találkozhat. Egy alacsony medencefedés jobban illeszkedik a környezetbe, a magas alatt viszont elfér az egész család, sőt a baráti társaság is. A medencefedés lehet eltolható, felemelhető, profilja ezüstszínű, vagy színes porfestett - segítünk a választásban.

Alacsony, cellás medencefedés.jpg Alacsony%20medencefed%C3%A9s.jpg Magas,%20v%C3%ADztiszta%20medencefed%C3% Aszimetrikus%20medencefed%C3%A9s.jpg