Solae Waterair®

A 4 évszakos és többcélú Solae Waterair® olyan letakarás, amely egyesíti a fűtés, biztonság, a nyári és téli letakarás funkcióit, mindamellett könnyen telepíthető és kezelhető.

Ára a medence méretétől függ. Kérje személyre szabott árajánlatunkat.

Rendelésre szállítjuk

A 4 évszakos és többcélú Solae Waterair® olyan letakarás, amely egyesíti a fűtés, a biztonság, a nyári és a téli letakarás funkcióit, mindamellett könnyen telepíthető és kezelhető.

Fűtse ingyen a medencéjét az átlátszó kristály PVC panelekkel és nyerjen 6°C-t. A Solae Waterair® a víz hőmérsékletét átlagosan 6°C-al, de a medence benapozottságától függően akár 9°C-al is növelheti. A Solae Waterair®  le- és feltekerése kevesebb, mint 3 percet vesz igénybe.

A Waterair® Solae védi a medencét a külső szennyeződéstől, csökkenti a karbantartás gyakoriságát és korlátozza a párolgást, így a megtakarítás a víz, az áram és a vízkezelő szerek árában is megmutatkozik.

A Waterair® Solae az NF P90 - 308 szabvány szerinti biztonságot nyújt.

Nyáron az átlátszó panelek eltávolíthatók, de a biztonságot a PVC bevonatú háló garantálja (a mi éghajlati adottságaink mellett ritkán szükséges). A medence téli leállítása alatt az átlátszatlan PVC panelek megakadályozzák a fotoszintézist és korlátozzák az algák növekedését. A tavaszi üzembe helyezés így még gyorsabb, nem kell a zöld víz kezelésére időt és energiát fordítani.

Tervezés: A medence tökéletesen integrálható a környezetbe. Igazítsa a Solae Waterair® színét a térburkolathoz, és élvezze a medence szépségét ne csak nyáron, hanem télen is. Bézs vagy szürke színben kapható.

A SOLAE kezeléséről tekintse meg a videót: