Easy Pool 20 m³ alatti medencéhez

104807
183,00 EUR
ÁFÁ-val
4 havi mennyiség
Egyetlen szerben mindaz, amire medencéjének szüksége van.

Mennyiség
Raktáron

1 karton = 4 havi használatra.

Hatékony hosszú távú vízkezelés pontosan adagolva.

Az Easy Pool all-in-one képletének köszönhetően mindössze 15 naponként igényli az Ön figyelmét. A teljes feloldódást követően a termék néhány napig még aktív marad. Ez a termék teszi a vizet tisztává és kristályossá, hat a baktériumok ellen, más szóval tisztítja a vizet. A kifejezetten Waterair medencéjéhez adaptált összetétel megőrzi a medencéjét, különösen kíméletes a fóliához, ezáltal növeli a medence élettartamát.

Az Easy Pool használatával a fólia jótállási ideje 12 évre növekszik!

Beüzemeléskor, zavaros vagy zöld víz esetén egészítse ki az Easy Pool hatását Easy Clear C-vel. Mérje meg a pH-értéket, és tartsa 7,0 és 7,4 között. Ha szükséges, korrigálja.

Adagolás:
Kéthetente, lehetőleg azonos napokon: Tegyen 1 db tablettát a szkimmerkosárba, és öntse a kannában lévő folyadék 1/8-át (jelölés a flakonon) a befúvószelep elé. Nagy melegben, megnövelt vízforgatási idők mellett a tabletta korábban feloldódhat.  Ebben az esetben egészítse ki a vízkezelést 20 m3 víztérfogatonként 10 dkg (1/3 tasak)  Easy Clear C-vel. A 2 hét elteltével folytassa a vízkezelést Easy Pool-lal.

A termék előnyei:

  • csíra- és algaölő
  • semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • stabilizálja a pH-értéket
  • gátolja a vízkőlerakódást
  • csökkenti a zsíros lerakódást a vízvonalon

Letöltés

Easy Pool 2 kezelési útmutató

Letöltés (190.97k)