Immerstar merülő riasztó

101075
530,00 EUR
ÁFÁ-val

Feltűnésmentes biztonság

Mennyiség
Előrendelhető

A merülő érzékelőnek köszönhetően az Immerstar riasztó egy test esését vagy merülését észleli, amely automatikusan erős hangos riasztást vált ki.

A riasztó nagy teljesítményű szoftverrel van felszerelve, amely lehetővé teszi az automatikus megfigyelést 15 perccel az úszás után.
Az automatikus újraaktiválódás ideje alatt egy felelős felnőttnek meg kell figyelnie a medencét annyi ideig, hogy a rendszer folytathassa megfigyelési funkcióját.
A tényleges újraaktiválódás a piros jelzőről a zöld jelzőre való áttéréssel valósul meg.

Műszaki jellemzők:
Zajszint: 100 dB 1 méteren.
Tápegység: 4 LR20 1,5 V-os elem szállítva
Az ABS tok a klóros környezethez igazítva
Távtartók és rögzítőkészlet
Megfelel az NF P90-307-1 szabványnak
2 év garancia

Riasztás esetén a felelős felnőtt gyors beavatkozása kötelező 3 percen belül. Ezért akkor használhatja ezt a típusú védelmet, ha a medence közel van a házhoz.

A riasztót nem szabad biztonsági takaró alatt hagyni, és nem szabad kombinálni víz felszínén úszó szolártakaróval, amely nem teszi lehetővé az észlelést.

Riasztórendszereink alkalmasak magán, kültéri, és beltéri medencékhez Lehetővé teszik a veszély jelzését.

Biztonsági rendszereink nem helyettesítik a józan ész vagy az egyéni felelősségvállalást. Ezenkívül nem zárják ki a szülők vagy a felelős felnőtt éberségét, aki továbbra is a kisgyermekek védelme szempontjából nélkülözhetetlen tényező.

KORLÁTOZÁSOK:
Néhány medencetisztító robot nem kompatibilis a merülésérzékelő rendszerekkel.
A buborékletakarás nem kompatibilis a riasztó megfelelő működésével.
A hatás sugara: 7 méter (medence méretei: maximum 12 X 5 m).
Egyes ellenáramoltatók vagy nagy áramlású szűrővel ellátott úszórendszerek nem teszik lehetővé a merülésérzékelő rendszer újbóli aktiválását.
Erős szél, széllökés vagy rossz időjárási körülmények között a riasztás érzékenysége csökkenhet.
Az Immerstar fagy esetén nem garantált.
A lakóhely / szállás helyétől függően a medencéhez képest szükség lehet a biztonsági, figyelmeztető és hibajelzések felerősítésére, hogy azt a házból meghallhassák. A telepítés során ellenőrizni kell.